Ez az oldal egyszerűsített, nyomtatóbarát változata.
Ide kattintva léphet vissza az eredeti oldalra.
Pongó János :
Segítség az iskolának


2010.08.26.A nehéz gazdasági helyzet ellenére ezen a nyáron is megszépült, megújult intézményünk egy újabb területe.

Ebédlő A nyári munkák során a konyha, a raktárhelyiségek, az alagsori területek újultak meg, igaz, a gyerekek ezeket a területeket kevésbé látogatják, de életük komfortossá tételéhez elengedhetetlen a színvonalas étkeztetés, ennek megvalósításához pedig szükséges, hogy ezek a helyiségek is tiszták, egészségesek legyenek. Az ebédlőbe belépve tanulóink számára is nyilvánvaló a megújulás, megszépülés. Sor került a vakolat cseréjére, és a falak festésére.

Az önkormányzat 1 300 000 Ft támogatással tette lehetővé, hogy a munkát elvégezhessük. Köszönjük a jelentős összeget!

Köszönettel tartozunk az Antók Bau Kft-nek is, hiszen a munkát ők végezték el. Határidőre, és kifogástalan minőségben teljesítették a vállalt feladatot, mint ahogyan mások is! Munkakapcsolatunk sok-sok évre nyúlik vissza. Ismerik az iskolát, tudják, hogy a patinás épületnek „lelke van", és vigyáznak is rá!

Ahogyan régi épületek karbantartásakor lenni szokott, rendszeresen előjönnek olyan hibák, amelyekre senki sem számított, így orvoslásukra a költségvetés sem biztosít fedezetet. Így történt most is. Az Antók Bau Kft. - az iskolát támogatva - 300 ezer Ft értékben végzett el olyan munkát , melyek a vakolatcsere kapcsán pluszként merültek föl. Ezt az összeget az intézmény saját forrásból képtelen lett volna kigazdálkodni. Köszönjük a Kft. Vezetőjének, és munkatársainak, hogy anyagi erejükkel, és munkájukkal jelentősen hozzájárultak az itt folyó munka feltételeinek javításához. Nem először teszik ezt meg. Minden évben segítenek minket többletmunkájukkal, tanácsaikkal.

A magam, kollégáim, és tanítványaink nevében köszönöm az Antók Bau Kft. hathatós segítségét.

Muraközy Andrea
igazgató

Ebédlő