Ez az oldal egyszerűsített, nyomtatóbarát változata.
Ide kattintva léphet vissza az eredeti oldalra.
Karcsai Imréné :
„Iskolai korcsolya programok” a 2013/14-es tanévben


2014.02.20.A téli szezonban hat alkalommal (dec. 9., 16., jan. 13., 16., 20., 27.) szerveztünk korcsolya délutánt. Egy-egy tanulónak 600 Ft befizetésével kétszer volt lehetősége részt venni ezeken a programokon. Összesen 58 tanulónk 3 kísérővel korcsolyázott az egri műjégpályán. 20 kezdő most ismerkedett ezzel a téli szabadidős sporttal. Kellő ügyességgel, kitartással sikerült elsajátítaniuk a korcsolyázást.

pongo-korcsolyazas14.jpg

Vidám hangulatban teltek a délutánok a korcsolyapályán. A gyerekek jól érezték magukat. Ismerkedtek, barátkoztak a pályán korcsolyázó más iskolából érkező társaikkal is.

A logopédia 4. osztályos tanulók rajzokat készítettek „ A korcsolyázás örömei " rajzpályázatra.

pongo-palyazat.jpg

Vozár Vivien, Szabó Lilla és Gergyesi Ádám közös alkotásukkal 3. helyezést értek el. Minden pályázót egy alkalomra szóló belépőjeggyel jutalmaztak, a helyezettek játék mackót is kaptak.

pongo-nyerteseink.jpg

Gergyesi Ádám meghívást kapott az Egri Vitézek hoki csapatába is, szombatonként edzésre járhat velük.


pongo-hokis.jpg

Az idei tanévben a Mlinkó István Alapítvány a Siket Gyermekekért 36.600 Ft-tal támogatta az iskolai korcsolya programokat.

2014. február 13-án a FODISZ támogatásával 25 tanulónk részesült újabb „jutalom" korcsolyázásban.

Köszönjük Alapítványunk és a FODISZ támogatását, tartalmas szabadidős programot kaptak tanulóink, élvezhették a korcsolyázás örömeit.


Karcsai Imréné